+36 (70) 371 2237

Zalaszentlászló - Eladó Ház

Alapterület
87 m2
Irányár
34.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
312350

Eladó ház Zalaszentlászlón a Balatontól 20 percre

Leírás

KEDVES ÉRDEKLŐDŐ !
Eladásra kínálok Zalaszentlászlón egy 87 nm alapterülettel rendelkező tégla építésű családi házat , mely egy 2039 nm nagyságú bekerített telken helyezkedik el !
A ház elosztása : 2 szoba , konyha+étkező , előtér , fürdő külön wc , kamra , padlásfeljáró. A tetőtér beépíthető igény alapján ! Az ingatlan szerkezete tégla , tető pala fedésű , nyílászárói fából készültek, redőnnyel felszereltek. Az fűtésért egy kandalló és hűtő-fűtő klíma felel , meleg víz villany bojlerrel megoldott . A villany hálózat már modernizálva lett !
A telek 2 részre osztott , található rajta garázs és melléképület is .
Remek lehetőség azok számára akik egy kedves településen képzelik el otthonukat , közel több város és fürdő településhez . Pl Keszthely , Hévíz , Kehidakustány , Zalacsány és Zalaszentgrót is .
Érdeklődés esetén keressen bizalommal , a megtekintéshez előre egyeztetett időpont szükséges melyhez vegye igénybe a TZ ingatlanok közreműködését !
AKÁR VENNE AKÁR ELADNA A JÓ MEGOLDÁS A TZ INGATLANOK !
Köszönöm hogy megtekintette az általam kezelt ingatlan hirdetését , a hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek ! A változtatás jogát fenntartjuk !
Üdvözlettel : Tóth Zoltán
.

Kapcsolati adatok

TZ Ingatlanok / Tóth Zoltán

TZ Ingatlanok / Tóth Zoltán

+36-70-3 712 237

tzingatlanok@gmail.com

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok